Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2022

'Çocuklar (6-10 yaş arası) İçin Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı' Duyurusu

Merhaba,
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Yasemin Kunduracı sorumluluğunda yürütülen uygulama-araştırma daveti ekte sunulmuştur. Çocukluk çağında obezitenin yarattığı sorunlar bilinen bir gerçek, bu bağlamda hem çocuk ve ebeveynlerin yararına hem de bilimsel amaçlı bir uygulama başlatmış bulunmaktayız. Fazla kilo sorunu olan çocuk ve ebeveynler ile 1 aylık süre ile bir sağlıklı beslenme yolculuğuna çıkmayı teklif ediyoruz. Katılım koşulları ve detaylar için instagram banu_sabesya hesabı başta olmak üzere, facebook ve twitter üzerinden iletişime geçtiğinizde randevu ve detaylar paylaşılacaktır. Yapılacak olan uygulamanın toplumsal ve akademik olarak önemli katkılar sağlayacağını öngörmekteyiz.
Not: Uygulama ücretsizdir ve kontenjanlarla sınırlıdır.